Пошук артикулу
 
Каталог
Каталог запасних
частин
Завантажити (PDF)
 
 

Акція “Бонусна Осінь-2018”

Акція “Бонусна Осінь-2018”

1) Термін і місце проведення: 
     Акція “Бонусна Осінь-2018” проводиться з 01 жовтня до 31 грудня 2018 р. 
     Місцем проведення Акції є вся територія України.
2)  Учасники:
     В акції приймають участь всі зареєстровані на сайті BCGUMA клієнти.
3) Нарахування бонусів:
    Бонуси нараховуються із розрахунку: за кожні 100 грн. надається 10 бонусів. Підставою для нарахування бонусів є видаткова накладна яка сформована на  замовлення від клієнта.  Кількість замовлень - не обмежена. Кількість нарахованих або списаних бонусів надсилається клієнту на його електронну пошту в текстовому форматі листа разом із видатковою накладною та рахунком-фактурою.
4) Використання бонусів:
    Кожен клієнт має право використати бонуси одразу після отримання повідомлення про кількість їх нарахування, або залишити до наступного свого замовлення. Бонуси мають бути використані протягом 30 календарних днів від моменту отримання видаткової накладної або рахунку-фактури на замовлену продукцію. На загальну кількість нарахованих бонусів, клієнт має право зробити замовлення  на будь-яку продукцію ТМ”bcguma” зі знижкою 30% від закупочної ціни з ПДВ.
    Наприклад: Клієнту нараховано 5000 бонусів. Клієнт надсилає замовлення з поміткою “Бонус” на будь-яку продукцію ТМ”bcguma” зі знижкою 30% на суму не більше ніж 5000 грн (дорівнює 5000 бонусів). Після формування видаткової накладної на це замовлення бонуси списуються.
    Додаткові умови: Продукція, яка на момент замовлення, відсутня на залишку виробника, участі в акції не приймає до моменту її появи.
5) Отримання бонусного товару:
    Під отриманням бонусного товару мається на увазі право на його придбання за зниженою ціною ( 30 % від закупочної ціни з ПДВ). Оплата здійснюється на підставі наданого рахунку-фактури або видаткової накладної шляхом перерахування грошових коштів на рахунок або в касу ТОВ “БІ СІ ГУМА”. Бонусний товар відвантажується та доставляється клієнту впродовж 7 робочих днів з моменту отримання заявки та сплати Бонусної ціни за нього.  Відвантаження та доставка здійснюється силами ТОВ “БІ СІ ГУМА” або поштовими перевізниками.
6) Правила використання бонусного товару:
     Бонусний товар має реалізуватися клієнтом, який його придбав, за ціною не нижче ніж мінімальна рекомендована ціна виробника. За умови порушення цього правила  всі бонуси анулюються, а бонусна продукція не відвантажується. 

 
 
Створення, просування та реклама сайту: Digital agency Inpreza
Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:

Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.